Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere

Tarján, Péter (2023) Kézműves termékek élelmiszer-biztonságának jogi háttere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_tarjan_peter.pdf] PDF
2023_tarjan_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (726kB)

English title

Legal background on food safety of hand-made products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Law and Political Sciences

Department

nincs megadva

Discipline

Law and Public Administration Studies

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerjogi szakokleveles mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Postgraduate education)
Subjects: 05. Social sciences > 05.05. Law
Depositing User: Szerkesztő ÁJTK
Date Deposited: 2024. Jun. 03. 09:07
Last Modified: 2024. Jun. 03. 09:07
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/139061

Actions (login required)

View Item View Item