Boldizsár, Judit (2008) A kínai konyha. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2008_boldizsar_judit.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
Chinese cusine
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék
Discipline
Specialization
Fieldofstudy
rendezvényszervező
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.08. Media and communications 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 19. 08:51 |
Last Modified: | 2021. Feb. 19. 08:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107195 |
Actions (login required)
View Item |