Globalizáció a gasztronómiában: a gyorséttermek terjedése és hatása

Horváth, Tamás (2009) Globalizáció a gasztronómiában: a gyorséttermek terjedése és hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2009_horvath_tamas.pdf] PDF
2009_horvath_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

Globalization of gastronomy: expansion and effects of fast restaurants

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék

Discipline

Teacher Training

Institute

Felnőttképzési Intézet

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.09. Other social sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 09. 17:42
Last Modified: 2021. Feb. 09. 17:42
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106117

Actions (login required)

View Item View Item