Horváth, Tamás (2009) Globalizáció a gasztronómiában: a gyorséttermek terjedése és hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2009_horvath_tamas.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
Globalization of gastronomy: expansion and effects of fast restaurants
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék
Discipline
Institute
Felnőttképzési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.09. Other social sciences |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 09. 17:42 |
Last Modified: | 2021. Feb. 09. 17:42 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106117 |
Actions (login required)
View Item |