Gasztronómiai törekvések a XIX. és XX. században

Zsíros, Ágnes (2004) Gasztronómiai törekvések a XIX. és XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2004_zsiros_agnes.pdf] PDF
2004_zsiros_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (8MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Járási, Anikó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Jan. 29. 14:06
Last Modified: 2021. Feb. 02. 07:10
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105224

Actions (login required)

View Item View Item