Zsíros, Ágnes (2004) Gasztronómiai törekvések a XIX. és XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2004_zsiros_agnes.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (8MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Járási, Anikó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.08. Media and communications 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Jan. 29. 14:06 |
Last Modified: | 2021. Feb. 02. 07:10 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105224 |
Actions (login required)
View Item |