Ács Sánta, Gyuláné (2006) A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2006_acs_santa_gyulane.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (6MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
Főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences > 05.07. Social and economic geography |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Jan. 26. 06:39 |
Last Modified: | 2021. Jan. 28. 07:46 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104725 |
Actions (login required)
View Item |