Tóth, Sári Szilvia (2023) Fermentált baromfitrágya előállítására alkalmas Hosoya fermentáló berendezés beruházás-, illetve az ahhoz kapcsolódó ipari kutatási tevékenység keretében elvégzett termékfejlesztés tervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kakuszi, Lilla (2023) Kometa 99 Zrt. vágóhídján keletkező fő-, illetve melléktermékek feldolgozásának élelmiszerlánc-biztonsági és környezetvédelmi kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Bálint, Máté (2023) Sertéshízlalás- és vágás során keletkező melléktermékek feldolgozása céljából létesítendő beruházás tervezése, valamint ipari kutatás keretében elvégzett termékfejlesztés irányainak kijelölése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Obi, Chiagozie Charles (2022) Analysis of the hungarian food chain status, according to the hungarian food strategy plan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Sajben, Zsolt (2022) A KOMETA 99 Zrt. zöld beruházásai és fejlesztései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Tibor (2022) A TM Zrt. mezőgazdasági termelése során használt input anyagok kijuttatására szolgáló eszközök precíziós megoldásai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Hajdu, László (2022) Állattenyésztésből származó kibocsátások csökkentése precíziós technológia alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Csókási, Réka Gitta (2022) Élőállat szállítás logisztikájának és értékesítésének vizsgálata szarvasmarha és sertés ágazatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tőzsér, Csaba (2022) Őszibúza vetőmagnormájának meghatározása, változtatott kijuttatású vetéshez. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Czégai, Debóra Katalin (2021) Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok takarmánybiztonsági- és minőségi kérdései, valamint termékfejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bérces, Fanni (2021) Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok értékesítési lehetőségeinek vizsgálata, valamint termékfejlesztési irányainak kijelölése az egyéni fogyasztók körében végzett piackutatási tevékenység eredményei alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kolozsvári, Gergely (2021) A hagyományos és a precíziós takarmánykukorica termesztés ökonómiai összehasonlítása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
Dági, Krisztián (2021) A mézpiac alakulásának vizsgálata Csongrád-Csanád és Bács-Kiskun megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szőke, Ferenc Marcell (2021) A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Rieger, Alfréd Balázs (2019) Baromfi- és sertés hígtrágya környezetbarát feldolgozási módszerinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Fehér, Fanny (2019) Hulladék baromfitoll laboratóriumi modellkísérletek során végzett újrahasznosítási lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Enyedi, Anita (2019) Tárolási technikák a Rossmann Magyarország Kft-nél különös tekintettel az Enerbio termékek komissiózásának hatékonyságnövelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Papp, Dominika (2018) Vágóhídi melléktermékek feldolgozása. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.
Bartos, Mihály (2018) Vágóhídon keletkező melléktermékek takarmányozási- illetve egyéb célú felhasználási lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.