Items where Subject is "05.04.01.07. Sociology of work"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | D | F | G | H | I | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z | Á
Number of items at this level: 37.

B

Bajáki, Nóra (2018) A nők szerepe a társadalomban, a munka és magánélet egyensúlya. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bojtos-Tóth, Gábor (2020) Motivációs preferenciák vizsgálata, eltérő életkorú munkavállalók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Péter (2013) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltás óta napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darvas, Viktória Edina (2009) Üzemi baleset bemutatása, a MÁV ZRt.-nél alkalmazott gyakorlat alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Szilvia (2013) A megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon az uniós elvárások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Zita (2007) Projektmódszer alkalmazása a többszörösen hátrányos helyzetű, fiatal munkanélküliek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának elősegítésében az Első Magyar-Dán Termelőiskola Alapítvány tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Felbáb, Melinda (2012) Az Európai Unió tagállamainak munkaerőpiaci helyzete, valamint a munkanélküliség alakulása napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaudi, Boglárka (2020) A megváltozott munkaképességű munkavállalók esélyegyenlősége a munkaerőpiacon az Eaton Enterprises (Hungray) Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyemengyi, Laura (2013) A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, József (2015) Az értelmileg akadályozott emberek foglalkoztatási helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hortobágyi, József (1998) Előítélet, másság, deviancia a munkahelyemen. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

I

Inokai-Tóth, László (2009) Humán erőforrás menedzsment a vezetői munkában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kertészné Nemes, Mónika (2018) Az anyák munkaerőpiaci helyzete Magyarországonés az Európai Unió országaiban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lilla (2020) A munka és a magánélet egyensúlya a munkavállaló és a munkáltató szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2020) A nem pénzbeli ösztönzők hatása a munkavállalókra, avagy munkahelyi ösztönzés fizetésemelés nélkül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkó, Dóra (2020) Generációk motivációi munkahelyi környezetben: A munkavállalói elégedettség vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marosi, Anna (2020) Generációs különbségek a munkahelyen - Sztereotípia vagy valós konfliktusforrás? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Merlák, Zoltán Zsolt (2021) A dolgozói elégedettség és az elégedettséget alakító tényezők a szegedi Cinema City-ben, valamint az elégedettség és a fluktuáció kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Szász, Katalin Tímea (2020) A csapatépítés szerepe, lehetőségei és korlátai a Bonafarm Zrt. törzsadat-karbantartás csoportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mézes, Ádám (2014) Munkanélküliség kialakulása és megoldása a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Endre (2014) Munkáltatói felmondás az új Munka törvénykönyv alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagypál, Dalma Anna (2016) A munkanélküliség alakulásának statisztikai elemzése, különös tekintettel Csongrád megyére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nusser, Dóra (2017) Bíztató jövő, avagy kiút a munkanélküliségből a rendvédelmi szerv általi foglalkoztatással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Nikolett (2015) Munkanélküliség napjainkban Magyarországon, Bács-Kiskun megye példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Poszranya, Réka (2018) Y generáció a munkaerőpiacon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, István (2018) A közfoglalkoztatás helye a welfare-workfare viszonyrendszerben Bács-Kiskun megye példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Péter (2013) Középfokú és magasabb iskolai végzettségűek helyzete a Dél-alföldi közfoglalkoztatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ravasz, Enikő Edit (2016) A munkahelyi konfliktuskezelést támogató kompetenciák fejlesztése a Talentum Alapítványnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sejben, Adrienn (2014) Diákfoglalkoztatás napjainkban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei, Renáta (2013) Munkahelyi egészségfejlesztés a CSR tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Orsolya (2016) A foglalkoztatottságot befolyásoló tényezők általánosságban – különös tekintettel a nők részvételére a munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Topálszki, Szabin (2020) Vezetés és motiváció, a motiváció szerepe a munkahelyi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vass, Gabriella Klára (2020) A pszichoterror felismerése és kezelése a munkahelyi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Velkey, Miklós (2020) Motiváció és vezetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelenák, Zsuzsanna (1983) Munka és művelődés a Szarvasi Vas-Fémipari Szövetkezet 30 éves történetében /1952-1982/. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Zsilák, Orsolya Viktória (2016) A közfoglalkoztatás jogi szabályozása Magyarországon, és a Makói járás közfoglalkoztatásának jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Karola (2020) A munka és magánélet egyensúlya vállalkozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. december 1. 07:10:30 CET.