Bogádi, Mária (1974) A fertőtlenítés jelentősége a nagyüzemi sertéstartásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Forró, Béla (1972) A higiénes tényezők szerepe a malacnevelésben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Havránek, Erika (2018) A tehéntej szomatikus sejtszám mennyiségének alakulása a tőgy és a láb tisztaságának függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Jászfalvi, Alajos (1968) A trichinella vizsgálat jelentősége. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Kalmár, Pál (1968) A tartási hiányosságok állategészségügyi következményei. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Katona, Zoltán (1984) Különböző pecsenyekacsa előállítási módok állathigiéniai és ökonómiai értékelése. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Koncz, Gabriella (1984) Adatok a nagyüzemi méhészetek állathigiéniájához. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Pálinkás, Violetta (1987) A juhok büdös sántaságának kezelési eredményei a főiskolai kar tanüzemében. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
Rusznyák, Anna (1967) A tojóház páratartalmának hatása az állategészségügyre és a termelésre. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Sinka Pálinkás, Károly A fertőtlenítés jelentősége az állattenyésztésben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.
Szür, Béla Hagyományos és ketreces malacnevelés állathigiéniai összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Tóth, Teréz (1974) A fertőtlenítés jelentősége a nagyüzemi szarvasmarhatartásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.