Különböző pecsenyekacsa előállítási módok állathigiéniai és ökonómiai értékelése

Katona, Zoltán (1984) Különböző pecsenyekacsa előállítási módok állathigiéniai és ökonómiai értékelése. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

[thumbnail of 1984_katona_zoltan.pdf] PDF
1984_katona_zoltan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Állatorvostudományi Egyetem

Faculty

Állategészségügyi Főiskolai Kar

Department

Üzemszervezéstani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Katona, Dr. István
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Mónusné, Dr. Goda Ágnes
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Kacsatenyésztés, Állathigiénia, Higiénia, Ökonómia, Közgazdasági elemzés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science > 04.03.01. Veterinary medicine
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science > 04.03.01. Veterinary medicine > 04.03.01.04. Animal hygiene
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 18. 13:59
Last Modified: 2022. Jan. 18. 13:59
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98721

Actions (login required)

View Item View Item