Item where specialization "pszichológia" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á
Number of items: 137.

A

Abay, Gizella (2020) "Jutalmazott függőségek" A testedzésfüggőség és az orthorexia nervosa hobbi sportolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Alter, Emese (2020) A leendő első generációs értelmiségi hallgatók egyetemi helyzetének vizsgálata kvalitatív és kvantitatív módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andódi, Anna (2020) Testtömegindex, kognitív funkciók és alvás összefüggése serdülőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Otília (2020) A kétnyelvűség hatása a tudatelméletre és a kétértelmű ábrák értelmezésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Györgyi (2020) Ötven év a Magyar Pszichológiai Szemle történetéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Péterné Adamovits Judit (2020) A kronotípus összefüggése a depresszióval, a jólléttel, a kontrollhely attitűddel, a rezilienciával, szenzoros élménykereséssel és a szorongással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bana, Zsófia (2020) „Hogyan tovább?” Kvalitatív kutatás a serdülőkori kapcsolati veszteséget követő személyes növekedésélmény megéléséről és forrásairól. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Born, Boglárka Anna (2020) Egy integrációs gyermektábor hatása a mentális egészségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brachna, Csenge (2020) Iskolai klíma és kortársbántalmazás összefüggéseinek vizsgálata hagyományos és Békés Iskola programban résztvevő intézményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába, Julianna (2020) Szervezeti átalakulás és a munkahelyi jóllét kapcsolatának feltérképezése a Munkahely Élménytérképe Interjú módszer alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálintné Ács, Adrienn Réka (2020) Depresszió és szorongás táncművészek körében a szublimáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csaba, Enikő (2020) A páros megküzdés, a felnőttkori kötődés és az intimitás összefüggéseinek vizsgálata a párkapcsolati elégedettséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Magdolna (2020) A szülők páros megküzdése, párkapcsolati elégedettsége és a szülői stressz összefüggései a gyermek fejlődésének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csóka, Titánia Veronika (2020) Hazatérés a misszióból: tanulmány a harctérről, illetve a misszióból hazatérő magyar katonák visszailleszkedéséről a civil életbe, iraki és afganisztáni küldetésük után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancs, Gabriella (2020) A kiégésszindróma vizsgálata a Szegedi Tudományegyetem Traumatológiai Klinika dolgozóinak körében és összehasonlítása a Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály eredményeivel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darvay-Osváth, Kinga (2020) Az orvosilag nem magyarázott tünetekkel szembeni attitűd és az interkulturális érzékenység összefüggései -pszichológus és orvostanhallgatók körében-. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dorn, Balázs (2020) Parkinson-kóros beteg rehabilitációjának vizsgálata kognitív képességek szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Doro, Oxána (2020) Tanulmányi reziliencia összefüggései az átlagtól eltérő serdülők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dulka, Martina (2020) Együtt a fájdalommal- Krónikus betegek és családtagok mások fájdalmára adott empátiás válasza. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai, Judit (2020) Szülői minták, pénzügyi identitás és élettel való elégedettség fiatal felnőtteknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Anita (2020) A serdülőkori jövő-orientáció és háttértényezőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Andrea (2020) A serdülők jövőképei a családi háttér függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Lilla (2020) Depresszió, szorongás és inszomnia összefüggése személyiségvonásokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dézsi-Konstanczer, Réka (2020) Különleges műveleti katonák partnereinek párkapcsolati tapasztalatai: stressz és páros megküzdés a misszió során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Endrédi, Anita (2020) Az örökbefogadó család percepciója a magyar társadalomban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erős, Márton Attila (2020) A kiégés-szindróma és a munkahelyi érték-kongruencia összefüggéseinek vizsgálata a versenyszférában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajszi, Fatime (2020) Erőszakra utaló szavak hatása lexikális döntési helyzetben észlelési küszöb alatt és felett. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó, Vivien (2020) A közösségi média hatásai a szakítás utáni továbblépésre - avagy a Facebook stalking jelenség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Fanni Fruzsina (2020) Munkamemória változása kognitív rehabilitáció és transzkraniális egyenáram stimuláció hatására stroke betegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Péter (2020) Az egyetemi unalom és kiégés kapcsolata a kontrollhely-elvárásokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Anett (2020) A hátrányos helyzetű diákok tanulmányi sikerességét befolyásoló tényezők: a reziliencia jelensége az Arany János Tehetséggondozó Programban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Figus-Illinyi, Rita (2020) A szociális média használatának hatása a személyiségre: Nárcisztikus jegyek alakulása az online térben és kihatásuk az offline életre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Flieber, Ádám (2020) Lány és fiú többségű középiskolai osztályok szociometriai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fogas, Benjámin (2020) Hogyan lehetnek hosszútávon is negatív hatással az ártalmas gyerekkori élmények az amputáción átesett betegeknél? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Tímea Anna (2020) Ranschburg Pál tudományos munkásságának jelentősége a hazai olvasástanításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fumacs, Izabella Eszter (2020) Fiatalkorú elítéltek jövőképe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Futó, Péter (2020) Pszichológiai tényezők vizsgálata a krónikus szubjektív fülzúgásban szenvedők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galaczi, Tibor (2020) "Milyen félelmetes ez a hely..." Helykötődés és transzcendencia: a szakrális helyek szerepe a belső növekedésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerhes, Borbála (2020) Női dominancia a közös Rorschach vizsgálat során A Közös Rorschach Vizsgálat során tapasztalt női dominancia összefüggése a párkapcsolati elégedettséggel, a páros megküzdéssel és az agresszióval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi, Orsolya (2020) A személyes niche optimalizálásának folyamatai a munkahelyen-orvosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, Tamás (2020) A fiatal felnőtt egyetemisták pénzügyi szocializációja és szüleiktől való pénzügyi függetlenedése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Eszter (2020) A stressz és befolyásoló tényezőinek vizsgálata Asperger-szindrómával élő gyermekek szüleinél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Hajnalka (2020) A CBT alapú fejlesztés hatása nevelőotthonban élő serdülők önértékelésére és kognitív érzelemszabályozási képességeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Géczy, Zita (2020) A hallgatói kiégés kapcsolata a leterheltséggel és tanulmányi motivációval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Esther (2020) A női és férfi kifejezésmód vizsgálata a magyar slam poetry közösségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gönczi, Nóra (2020) Van elég hely a szívemben? – A kamaszkori kötődés összefüggései a kortárskapcsolatokkal, az önértékeléssel és az iskolai teljesítménnyel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajba, Mária (2020) Verbális és vizuális ingerek hatására kiváltott metafora produkció gyermekeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Tünde (2020) A problémás internethasználat összefüggése az érzelemszabályozási nehézségekkel, a kognitív érzelem- regulációs stratégiákkal és az élettel való elégedettséggel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Ágnes (2020) Az okostelefon- és Youtube-használat, valamint a serdülők attitűd- és normarendszerének összefüggései az önértékeléssel és a diákkiégéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hepke, Bori (2020) Futás: prevenció és megküzdés A fizikai aktivitás és a mentális egészség összefüggéseinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herpai, Ágnes (2020) Madarat tolláról, embert barátjáról? A társállati preferencia és a felnőtt kötődés, társas támogatás, élettel való elégedettség és személyiségtípus összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hites-Lukács, Vanda (2020) Orvosilag nem magyarázott tünetek értelmezése a szegedi orvostanhallgatók és pszichológus hallgatók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bíborka (2020) Rémálmok kapcsolata a szorongással, szociális készségekkel, a személyiség különböző aspektusaival, valamint az explicit emlékezeti teljesítménnyel fiatal felnőtteknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrisztoforidisz, Zsuzsanna Tímea (2020) Szexualitás vizsgálata Közös Rorschach Vizsgálattal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, György Péter (2020) A serdülőkori jutalomreszponzivitás mérése eseményhez kötött potenciállal: módszertani fejlesztés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Dóra (2020) (Családból kikerülő) eltérő fejlődésű fiatalok szüleinek párkapcsolati megküzdése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ilon, Judit (2020) Az igény szerinti és a rendszer szerinti szoptatás pszichológiai aspektusai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jaksa, Éva (2020) A hallgatói kiégés vizsgálata a követelmények és erőforrások, az észlelt stressz és az egészségmagatartás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Joóné Ladányi, Ildikó (2020) A tanári kiégés vizsgálata a leterheltség és az énhatékonyság függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jászfalusi, Péter (2020) Az Érdekfeszítés Mestersége: Kalandmesterek, mint ideális tanárjelöltek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Dániel (2020) A mérkőzésen nyújtott teljesítmény megítélése és a hiperversengés vizsgálata sportolók és játékvezetők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaptás, Anna (2020) A tanulmányi reziliencia, a megküzdési módok és a jóllét vizsgálata 7. és 11. osztályos diákok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Fanni Zsófia (2020) Betegségpercepció, depresszió és életminőség vizsgálata stroke-kal kezelt és Parkinson-kórral diagnosztizált személyeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, József (2020) Freud kényszerbetegséggel kapcsolatos elmélete a mai kutatások és elméletek függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Anna Dorka (2020) A betegségpercepció, a szorongás és a depresszió, valamint a poszttraumás növekedés összefüggései a magyarországi HIV pozitív populációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Komlósi, Gergely Sándor (2020) A Bayesi agy elmélet és a Szabadenergia elv neurokognitív vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondacs, Renáta (2020) A kiégés, az észlelt stressz, a társas támogatás, az élettel való elégedettség és a munka-tanulmányok egyensúlyának vizsgálata felsőoktatásban tanulók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kostyál, Kata (2020) A „Sharenting” jelenség kapcsolata a nyílt és rejtett nárcisztikus jegyekkel, valamint az önértékeléssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszovácz, Vanda (2020) A tabuszavak hatása lexikális döntési helyzetben észlelési küszöb alatti és feletti bemutatásnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2020) Online társkeresés összefüggései az önértékeléssel a szorongással és a párválasztás preferenciáival összevetve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Mónika (2020) A napi ritmus hatása a hallási idői sorrendi döntési küszöbre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2020) Szívinfarktuson átesett személyek stressz- és reménytelenség-szintjének, kognitív érzela(e)mszabályozásának és egyéb pszichológiai jellemzőinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krajinovic, Erna (2020) Interkulturális érzékenység és lezárás iránti igény vizsgálata orvostanhallgatók és pszichológus hallgatók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kulik, Barbara (2020) Szexuális magatartás és személyiségjellemzők 20-30 évesek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kutassy-Nagy, Noémi Krisztina (2020) Az észlelt szülői bánásmód összefüggései az egyes megküzdési stratégiák preferenciájával, illetve a pedagógusok kiégésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lichtmesz, Magdolna (2020) Zenészek flow élménye, élettel való elégedettsége, teljesítményszorongása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Janka Katalin (2020) A lélek lenyomata: a projektív rajztesztek története és klinikai alkalmazásukban rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Ilka Krisztina (2020) A szégyen fenomenológiai leírása és az ebben rejlő terápiás lehetőségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Kornélia Katalin (2020) A kutya, mint társállat szerepe az egyén érzelmi önszabályozásában, az egyén interperszonális felnőtt kötődési stílusának és kutyájához való kötődési mintázatának kontextusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Margitay, Orsolya (2020) A serdülőkori egészségmagatartás és tanulmányi teljesítmény pszichológiai összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matyi-Bokolosz, Kynthia Zoé (2020) A rendszeres hála hatása a szubjektív jóllétre és a szorongásra vallásos és nem vallásos felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miglécz, Anita Zsófia (2020) A testkép, a felnőttkori kötődés és a szülői bánásmód összefüggéseinek vizsgálata fiatal felnőtt nők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mikházi, Mónika (2020) A szelf-ágencia élmény vizsgálata szkizotíp és bipoláris jegyeket mutató egészséges egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miszlai, Dorina (2020) Kereskedelemben dolgozók élettel való elégedettségének, személyiségjellemzőinek és önértékelésének feltárása és összevetése egyetemista populációval. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mádai, Nándor (2020) Szépség-Verseny A testkép és versengés összefüggésének vizsgálata, különös tekintettel a felfelé és lefelé történő társas összehasonlításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Emese (2020) Középiskolai osztályokban előforduló normarendszer teljesítménymotivációval való együttjárásának vizsgálata a társas támogatottság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Réka (2020) Az idő-élmény vizsgálata magas és normál szkizotíp és bipoláris személyiségjegyekkel rendelkező egészséges egyetemisták között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móricz, Diána Alexa (2020) Kapcsolati veszteséget követő személyes növekedésélmény megélése és forrásainak kvalitatív vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Emese (2020) A hatékony kommunikáció, mint protektív faktor – hogyan függ össze a stresszel való megküzdés a párok interakciójában megjelenő konstruktivitással és érzelmi közelséggel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Judit (2020) Jobb későn, mint előbb? Életcélok, értelmes élet, jóllét, énhatékonyság és kiégés vizsgálata pszichológushallgatók és végzett pszichológusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Júlia (2020) A szűrővizsgálatokon való részvételt befolyásoló tényezők az egészségértés és az egészségkommunikáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nasz, Eszter (2020) Munkahelyi jóllét vizsgálata alsó és felső évfolyamokon tanító pedagógusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán, Kata (2020) Jobb-e a sminkelt női vezető a kettes villamoson? - avagy maszkulinitás és femininitás a munkában és a megjelenésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Lili (2020) A nemi szerepek mintái és megnyilvánulása párkapcsolatokban, fiatal felnőtt nők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Katalin (2020) A megküzdési stratégiák és mesealakok preferálása az észlelt szülői bánásmód függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Peic, Rita (2020) Az orvos-beteg együttműködés meghatározó tényezői és fejlesztési területei a bőrgyógyászatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petsuk, Gabriella (2020) A testkép és szorongás kapcsolatának vizsgálata esztétikai sportolók és nem sportolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plander, Nóra (2020) Bölcsész szakos hallgatók kiégése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pongó, Zsófia (2020) Szívinfarktuson átesett személyek protektív pszichológiai jellemzőinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Princz, Andrea (2020) A diádikus megküzdés és a kapcsolati elégedettség összefüggéseinek vizsgálata, az intimitás és a nemi különbségek szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Antónia (2020) A cselekvés öröméért fájdalommentesen: az áramlatélmény és a fájdalomérzékelés közötti kapcsolatok felmérése egyes személyiségvonások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rajsli, Dália (2020) Amikor hatékonnyá válik a lámpaláz- A flow-élmény és a teljesítményszorongás kapcsolata színészeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rudics, Emese (2020) Ágencia-élmény tulajdonítás vizsgálata egészséges, magas bipolaritás és magas szkizotípia kockázatú egyetemisták körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rédei, Brigitta (2020) A kiégés vizsgálata a rezilienca és a kötődési stílusok összefüggéseiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Saródi, Szilvia (2020) Az emlékezeti dudor jelensége időskorú személyeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider, Szilvia (2020) A hierarchia és az aszimmetrikus viszonyok nyelvi megjelenítése Egészségügyi dolgozók konfliktustörténeteinek elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Tamás (2020) Teljesítménnyel kapcsolatos pszichológiai faktorok összefüggéseinek vizsgálata online pókerjátékosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stadler, Dalma (2020) A szociometriai pozíció összefüggései általános iskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erzsébet (2020) A proszociális és az agresszív normák megjelenése és kapcsolatai középiskolás diákok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Gubisi, Erzsébet (2020) A mélynek tűnő hülyeségek észlelése a spiritualitás, vallásosság és az egyéni kognitív stílusok, képességek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeberényi, Adrián (2020) Kapcsolati veszteség után átélt személyes növekedési élmény kvalitatív elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Diána (2020) A serdülőkori személyiségfejlődés vizsgálata családban nevelkedett és állami gondozott gyerekek körében különböző mutatók mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Diána (2020) A serdülőkori személyiségfejlődés vizsgálata családban nevelkedett és állami gondozott gyerekek körében különböző mutatók mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán, Flóra (2020) Öngondoskodás, életminőség és egészségkontrollhely kapcsolata 2-es típusú cukorbetegségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szkárosi, Júlia Niké (2020) Testedzésfüggőség az étkezési zavarok, a stressz és a hangulatzavarok összefüggésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántai, Levente József (2020) A labdarúgó specifikus felelősségérzet és gondolkodásmód jellemzői serdülőkorú sportolóknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, Zsófia (2020) Az impulzivitás hatása a kattintási sebességre és a kattintásvadász címekre való hajlandóságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, József András (2020) Környezeti tényezők hatása monoton feladatokon nyújtott teljesítményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórádi-Illés, Lilla (2020) A versengés és a munka-család konfliktus kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szücs-Bencze, Laura (2020) Az alvás előtti elektronikus médiahasználat összefüggése az alvásminőséggel, az inszomnia tüneteivel, a nappali álmossággal és a kronotípussal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Gábor Zsolt (2020) Vesetranszplantáltak pszichés állapotváltozásának longitudinális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamási, Eszter (2020) Stresszkezelő applikáció alkalmazásának lehetőségei fiatal felnőttek körében: kvalitatív kutatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tatár, Blanka (2020) A szülői nevelés hatása az élettel való elégedettségre, a rezilienciára és a szociális problémamegoldásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tápai, Ramóna (2020) Az alvásminőség, különösen a rémálmok kapcsolata a szubjektív jólléttel, személyiségjellemzőkkel és a stresszel fiatal felnőtteknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóta, Ninetta (2020) Hogyan jelenik meg a kiégés az egyetemi tanulmányok során? - Orvostan- és tanár szakos hallgatók kiégésének vizsgálata az elmélyülés, az elkerülő célok, valamint a követelmények és erőforrások modell tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Fanny Zsuzsanna (2020) A várandósság alatti és szülés utáni depresszió kialakulásához köthető rizikófaktorok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gabriella (2020) "Menni vagy nem menni" A munkaerő megtartásának egyéni és szervezetpszichológiai faktorai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Urbán, Csilla (2020) Az iskolai reziliencia és a szociálisprobléma-megoldás összefüggéseinek vizsgálata serdülőkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Urbán, Csilla (2020) Az iskolai reziliencia, a szociálisprobléma-megoldás és az iskolai klíma összefüggéseinek vizsgálata serdülőkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Alexandra (2020) "Úgy kötődöm, ahogy neveltek?" Fiatal felnőttek párkapcsolati identitás vizsgálata a felnőttkori kötődés, az észlelt szülői nevelés és az énhatékonyság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varnyú, Lilla (2020) Tanulási motiváció, tanulási énhatékonyság, megküzdési stratégiák és társas támogatás vizsgálata tanulási zavarral küzdő és többségi tanulók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vereczkey, Katalin (2020) A normák és az iskolai kötődés szerepe az agresszív viselkedésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vetró, Adrienn (2020) Tükröm, tükröm...avagy az Instagram használat és az étkezési zavarok kapcsolata magyar fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vetró, Adrienn (2020) A sportolás hatása a kiégésre orvosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vojnits, Blanka (2020) Enyhe alvási apnoé hatása a kisgyermekek kognitív funkciójának fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsebi, Soma (2020) Nikotin és memória: egy kapcsolat felderítése? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ádók, Hajnalka (2020) Az egészségműveltség és az egészséghatékonyság vizsgálata 2-es típusú cukorbetegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:31:39 CET.