Item where specialization "közoktatási vezető" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | G
Number of items: 9.

B

Baranyiné Tamási, Zita Bernadett (2017) Esély vagy kibúvó? : az SNI tanulók mentesítésének jogi háttere és a megvalósulásában fellelhető tendenciák a Kalocsai Nebuló EGYMI ellátási körzetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyiné Tamási, Zita Bernadett (2017) Esély vagy kibúvó? Az SNI tanulók mentesítésének jogi háttere és a megvalósulás soránban fellelhető tendenciák a Kalocsai Nebuló EGYMI ellátási körzetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bazsa, Enikő (2017) Portfolió Te kit követsz? Téged ki követ? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Hajnalka Krisztina (2017) Szervezeti élet az óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczkiné Kovács, Erzsébet (2017) Egy bekövetkező munkahelyi feladatkörváltás pszichológiai hatásai a társas kapcsolatokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczkiné Palócz, Ibolya (2017) Óvodám társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Jenőné (2017) A személyiség, hogyan befolyásolja a konfliktuskezelést egy óvodai közösségen belül. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi, István Norbert (2017) Az elektronikus kommunikáció szerepe a közoktatási intézmények vezetésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Ganyecz-Tapodi, Ágnes (2017) Innováció, a táblagép használatának bevezetése a Fénysugár Katolikus Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 16:39:35 CEST.