Erős, Gabriella (2016) A dohányzás hatásának vizsgálata a száj mikrobiomra metagenomikai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Farkas, Dóra Mariann (2016) Fehérjemolekulák szeparálása ultrahang erőtérben fermentlevekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Zsófia (2016) Ezüst nanorészecskék karotinoid termelő gombák általi szintézise és a részecskék antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kucska, Adrienn (2016) A quinidine és egyes azol származékok patogén élesztőgombákkal szembeni in vitro kölcsönhatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kupa, Adrienn (2016) Enzimkoncentráció hatása egy szulfid kinon oxidoreduktáz katalitikus tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Magony, Zoltán (2016) Funkcionalizált szilika nanorészecske-kötött hatóanyag bejutásának vizsgálata multidrog rezisztens tumorsejtekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mészáros, Sára (2016) Mikroalga kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata patogén mikroorganizmusokkal szemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Németh, Viktor (2016) Fehérjéfrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásuk meghatároztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Paczuk, Nikolett (2016) Savófehérjék biológiai aktivitásának mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Palla, Máté (2016) Egyes élelmiszeripari eredetű szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Strádl, Bernadett Margit (2016) Androsztánváz A-gyűrűjéhez kondenzát pirazol régióizomerek előállítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szűcs, Anikó (2016) Savófrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tóth, Bálint (2016) Különböző fajtájú búzák hámozásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.