Item where specialization "biomérnök" and date of item 2016

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Number of items: 13.

Erős, Gabriella (2016) A dohányzás hatásának vizsgálata a száj mikrobiomra metagenomikai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Dóra Mariann (2016) Fehérjemolekulák szeparálása ultrahang erőtérben fermentlevekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia (2016) Ezüst nanorészecskék karotinoid termelő gombák általi szintézise és a részecskék antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kucska, Adrienn (2016) A quinidine és egyes azol származékok patogén élesztőgombákkal szembeni in vitro kölcsönhatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kupa, Adrienn (2016) Enzimkoncentráció hatása egy szulfid kinon oxidoreduktáz katalitikus tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magony, Zoltán (2016) Funkcionalizált szilika nanorészecske-kötött hatóanyag bejutásának vizsgálata multidrog rezisztens tumorsejtekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Sára (2016) Mikroalga kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata patogén mikroorganizmusokkal szemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Viktor (2016) Fehérjéfrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásuk meghatároztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paczuk, Nikolett (2016) Savófehérjék biológiai aktivitásának mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Palla, Máté (2016) Egyes élelmiszeripari eredetű szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Strádl, Bernadett Margit (2016) Androsztánváz A-gyűrűjéhez kondenzát pirazol régióizomerek előállítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Anikó (2016) Savófrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bálint (2016) Különböző fajtájú búzák hámozásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2025. április 20. 18:30:56 CEST.