Savófrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásai

Szűcs, Anikó (2016) Savófrakciók enzimes előállítása és biológiai aktivitásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Szűcs_Anikó_SZAVAFT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Szűcs_Anikó_SZAVAFT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Production of whey fractions by enzymatic way and determination of its biological activity

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Dr. Cecília
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Jun. 21. 10:07
Last Modified: 2017. Jun. 21. 10:07
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66232

Actions (login required)

View Item View Item