Item where faculty "Agricultural College" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z | Á | Ö
Number of items: 244.

A

Adamecz, István (2005) Az életkor szerepe az intenzív fácántenyésztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Agócs, Györgyi (2005) Turisztikai lehetőségek Fábiánsebestyénen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Al-Qershiné Nemes, Etelka (2005) A Hitelgondozási Főosztály szerepe és feladata a Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Albrecht, Gyula (2005) Holstein-fríz üszők felnevelésének hatása a tejtermelésre és a szaporodásbiológiai paraméterekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antalicz, Zoltánné (2005) Silókukorica-tartósítás biológiai konzerválószerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aradi, Szilvia (2005) A Felső-Tisza vidéki és a Kis-Küküllő vidéki népi építészet a XIX-XX. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arnold, Anita (2005) Magyarország ivóvizeinek vizsgálata egészségügyi és minőségi paraméterekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ary, Gábor (2005) Konzervuborka és étkezési paprika termesztésének ökonómiai elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos, János (2005) Hagyományos és oltott dinnye-termesztés összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsa, Krisztina (2005) Strukturális alapok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Zoltán (2005) "A szemét nem vész el, csak átalakul". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Kármen (2005) Lovasterápia Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartha, István (2005) A kártékony vadfajok kezelése és hatása az apróvadállományra a székkutasi Petőfi Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bata, Imre (2005) Az özvegy- és a természetes versenyzési módszer összehasonlítása a postagalambászatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Batári, Norbert (2005) Őszi fokhagyma termesztése Makó és térségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berkó, Péter (2005) Sertéstakarmányok savanyítása biológiai konzerválószerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beszédes, Nimród Attila (2005) A regionális felnőttképzési hálózat kialakulásának háttere továbbfejlesztésének szükségszerűsége. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bolyhos, István (2005) Élőhelyfejlesztési lehetőségek a Kunsági Dózsa Vadásztársaság tiszagyendai területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Boroskai, Gábor (2005) Hulladékból energia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, József (2005) A természetvédelmi szemlélet formálásának lehetőségei a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola képzésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Tamás (2005) A szakképzés válaszúton. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Brilla, Róbert (2005) Élőhelyfejlesztés és vadgazdálkodás a Szikszói Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsi, Andrea (2005) Mártélyi holtág rehabilitációjának lehetőségei és természetmegőrző szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulyáki, Balázs (2005) Bulyáki Állattartó Telep, mezőgazdasági tevékenységem bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Gergely and Dézsi, László (2005) Az apróvadgazdálkodás komplex elemzése és értékelése, a dobozi Kettős-Körösmenti Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkányi, Ida (2005) A balástyai Zöldség- és Virágfesztivál bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódy, Tamás (2005) A sportlovak takarmányozásának általános alapelvei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Börzsei, Georgina (2005) Fácán gazdálkodás elemző vizsgálata Jász-Nagykun-Szolnok megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csapó, István (2005) A vadaskertek létesítésének és működtetésének állategészségügyi feladatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csenkei, Eleonóra (2005) Alternatív vízönellátó rendszer elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csepeli, Csilla (2005) A takarmányozás és a kecskék tenyésztésbevételének hatása a termelésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cserveni, Csaba Balázs (2005) Talajművelési rendszerek összehasonlítása az Utód-Agro Kft.-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, János (2005) A tanya modern vízellátásának problémái és lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csinos, József (2005) A kárókatona (phalacrocorax carbo) kártétele és az alkalmazott védekezési eljárások a Szegedfish Kft. halastavain. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csontos, Tünde (2005) A Nápolyi Masztiff kialakulása, tenyésztése és tartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csorba, Mónika (2005) A hazai földügyi igazgatás rendszere és kapcsolódása az Európai Uniós alapelvekhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, István (2005) A tritikálé nemesítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csáti, Tímea (2005) Hulladékújrahasznosítás a Tetra Pak Kft. alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czirok Pataki, Anikó (2005) Egy tejhasznú tehenészet üzemi technológiájának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancs, Norbert (2005) Napraforgó-hibridek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobor, Gábor (2005) A vadgazdálkodás és a mezőgazdaság érdekeinek összehangolása a hedrehelyi Westerheide Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Krisztián (2005) Az őszi fokhagyma termesztési technológiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Béla (2005) Biogáz termelés- és hasznosítás egy állattartó telep esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Szabolcs József (2005) Hódmezővásárhely szelektív hulladékgyűjtési programjának fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Szabolcs (2005) Hódmezővásárhely szelektív hulladékgyűjtési programjának fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Emmert, József (2005) Biotechnikai és szaporodásbiológiai eljárások alkalmazása tejelő szarvasmarha reprodukciójának javításáért. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Andrea (2005) Iskolai szocializáció és a motiváció szerepe. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Estók, Sándor (2005) Korszerű, környezetbarát hulladékgazdálkodás Debrecenben és körzetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Eszes, Szilvia (2005) Jászalsószentgyörgy fejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, István (2005) A szemléltetés egyes lehetőségei a mezőgazdasági jellegű szakközépiskolákban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, József (2005) Az Abaújszántói Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium története a kezdetektől napjainkig. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Krisztián (2005) Intézményi szelektív hulladékgyűjtés bevezetésének lehetősége az SZTE-MFK Kollégiumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Márta (2005) Kutyák és macskák véglények okozta endoparazitózisai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Andrea (2005) Úton a XXI. század vízvédelméhez - a makói ICEAS technológia bemutatásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Mónika (2005) A vadászkutya kiválasztásának, alkalmazásának állategészségügyi szempontjai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyves, Anita (2005) Magyar lófajták használhatósága a lovasturizmusban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencziné Farkas, Judit (2005) A magyar hidegvérű ló. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fleck, János (2005) Az ízeltlábú kártevők természetes ellenségei és hasznosítási lehetőségeik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Gábor (2005) A spárgatermesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Márta (2005) Családi gazdaság megalakulásának és tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fürdős, Zsolt (2005) Energiafű. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galkó, István (2005) Az elejtett vad kezelése, a vadhús vizsgálata, feldolgozása és értékesítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gara, Bernadett (2005) Német dog növendékkori csontrendszer fejlődési problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsi, Bernadett (2005) A róka és az apróvadállomány változásainak vizsgálata a szigetszentmiklósi Gazdák VT. területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerhát, Renáta (2005) A fascioloides magna fertőzöttség összehasonlító elemzése a Gemenc Rt. szekszárdi és hajósi erdészeténél (1998-2004). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gilicze, Mónika Judit (2005) Az összevirágzás vizsgálata a hibridkukorica vetőmagtermesztésben a Hód-Mezőgazda Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gurin, Tamás (2005) A zárttéri vadtartás értékelése a Pilisi Parkerdő Rt. bajnai erdészeténél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Györök, Norbert (2005) Az őzállomány helyzete és fejlesztésének lehetősége a Kelebia Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáli, Ágota (2005) K & H Betéti Társaság könyvvezetésének és adózásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Géczi, Zsuzsanna (2005) A zárttéri fácántenyésztés technológiájának bemutatása a Cserháti Vadásztársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Zoltán (2005) Különböző genotípusú juhok üzemi saját teljesítmény vizsgálati eredményeinek értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajosovics, György (2005) A brojlercsirkenevelés eredményességét befolyásoló tényezők elemzése választott üzemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Csaba (2005) Pledge 50 WP különböző adjuvánsokkal való kombinációinak hatékonysága és fitotoxicitása napraforgóban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Imre (2005) A korszerű mezőgazdaság igénye a munkába álló fiatalokkal szemben. A mezőgazdasági kisvállalkozó tevékenységszerkezetének vizsgálata, a képzés követelményrendszerének kialakulása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitai, Győző (2005) Sertéshús-termelő Kft. hígtrágya kezelési technológiájának SWOT analízisa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Adika (2005) A rózsatő termesztése szántóföldi körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Anikó (2005) Mesterséges fácán nevelés vizsgálata a tiszaugi Tisza Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herceg, Anikó (2005) A broilercsirke ökológiai és nagyüzemi tartásának összehasonlító elemzése átállási időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hipszki, Erika (2005) Teljes ökológiai átállás tervezése Baksi gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Csaba (2005) A szarvasgomba termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ferenc (2005) A fácán zárttéri tenyésztésének vizsgálata a Gemenci Erdő és Vadgazdálkodás Rt. lenesi fácántelepén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, László Zsolt (2005) Biogazdálkodás jelentősége a fenntartható mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsolt (2005) Posztemergens kukorica gyomirtási technológiák összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hricsovinyi, József (2005) A Békéscsaba környéki tanyák bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Gábor (2005) Családi gazdaság tevékenységének és adózásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Sándor (2005) Keveréktakarmány-gyártás költségvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Izrael, József (2005) Alternatív energia források alkalmazása a lakossági energia-felhasználás csökkenésének érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Márta (2005) A szarvasmarha felnevelési betegségei, a borjak betegségei és az IBR/IPV betegség elleni mentesítés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jeneiné Lagzi, Mária (2005) A békési ISV rendszerű setéstelep szaporodásbiológiai állapotának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jóné Trényi, Szilvia (2005) A viselkedés és életfelfogás alakulása a szakközépiskolából a főiskolára kerülve a XXI. században. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Júrás, Etelka (2005) Környezetvédelmi oktatás a szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kakuszi, Lilla (2005) A mezőgazdasági melléktermékek és kommunális szerves hulladékok hasznosítása és biogáz előállítása a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanalas, Edit (2005) Tulipántermesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanász Nagy, Erzsébet (2005) A Körös-Maros Nemzeti Park kardoskúti Fehér-tó természetmegőrző szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karhesz, Dávid (2005) A KA-CSA Kft. szarvasfarmjának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszai, Károly (2005) Sertésfajták és hibridek naturális mutatóinak vizsgálata nagyüzemi tenyészetekben születéstől választásig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kavalecz, Mónika (2005) A hígtrágya környezeti hatásai a Hód-Mezőgazda Rt. Paléi Sertéstelepének bemutatása alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kellerné Mencser, Mária (2005) A Bartha János Szakképző Iskola története. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyi, Tibor (2005) Vadkárelhárítás környezet-kímélően. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Zsanett (2005) Bányató rekultivációja és természetmegőrző szerepe a Körös-Maros Nemzeti Parkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Kitti (2005) A falusi turizmus lehetősége Zsombón. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Sándor (2005) Élőhelyértékelés és az apróvadgazdálkodás elemzése a hernádnémeti Nimród Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Zoltán (2005) Vadkár és az ellene való védekezés szükségszerűsége és lehetőségei a Bokros Ellésparti Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Anikó (2005) A nóniusz lófajta kialakulásának története, tenyésztésében bekövetkezett változások, jövőbeni lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Kornélia (2005) A Clostridium tetani által okozott betegség bemutatása egy ivándárdai ló példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, László (2005) 50 év Szegeden : a Kiss Ferenc Erdészeti szakközépiskola fél évszázada. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Péter Miklós (2005) Holstein-fríz bikáktól származó tehénpopulációk átlaglaktációs tejtermelése és küllemi bírálat eredményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Sándor (2005) Egy kétegyházi iskola története. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tímea (2005) A kutyák leggyakrabban előforduló betegségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Árpád (2005) Napraforgó hibridek terméselemzése Felső-Bácskában 2004-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, András (2005) Az országos ifjúsági vadászvetélkedő tapasztalatainak felhasználása a vadgazdaságtan tantárgy elméleti és gyakorlati oktatásában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gyula (2005) Gímszarvasbikák agancsfejlődésének vizsgálata a bőszénfai szarvasfarmon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Nándor (2005) A görögdinnye termesztés gazdaságosságának vizsgálata kisgazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klement, Péter (2005) Védekezési kísérlet az amerikai kukoricabogár (Diabrotica virgifera virgifera LeConte) ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, István (2005) Az őzagancs minőségének vizsgálata a populációsűrűség függvényében Csongrád megye területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Komlós, Kinga (2005) Őshonos gazdasági haszonállatok génmegőrző fenntartásának eredményei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi, Sándor (2005) Az őzgazdálkodás elemzése 1999-től napjainkig a dombiratosi "Béke" vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Tamás (2005) A mezőgazdasági termelők Európai Uniós követelményekhez való felkészültségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Ágnes Krisztina (2005) Az állatvédelem, mint a személyiségformálás egyik lehetősége a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz, Magdolna (2005) Az őszibarack integrált termesztése Szatymaz térségben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Erika (2005) Árutermelő sertéstelep környezetvédelmi és állatvédelmi értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korsós, Péter (2005) Hozammérő és hozamtérképező rendszer alkalmazása a talaj tápanyag-utánpótlásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ernő (2005) "Pályán maradni" avagy az Elektrománia versenyképessége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, József (2005) Multimédiás eszközök az oktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztián (2005) Teljesítménykísérletek betakarításának automatizálása a búzanemesítésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Nándor (2005) A német vadászterrier és használata apróvadas vadászterületen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás Ferenc (2005) A mezőgazdasági bűncselekmények elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás Róbert (2005) Az őszi búza növényvédelme. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tibor Zoltán (2005) A mezőgazdaság környezetkárosító hatásai és megoldási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Sándor (2005) A nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskola, Szakiskola és Kollégium múltja, jelene ... és esetleges jövője. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kvak, Zsolt (2005) A Welsh és Shetland múlt, jelen, jövő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Róbert (2005) Logisztikai esettanulmány az Agroázis Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálóczy, Krisztina (2005) A Kálóczy és Társa Svéd-Magyar Kft. beszámolójának és adózásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárnyáczki, Éva (2005) Műanyag hulladékok újrahasznosítása a Szilas - Humán Kft. tevékenysége alapján. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa, Zoltán (2005) A kor és az agancstömeg vizsgálata őznél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lados, Károly (2005) Biológiai konzerválószerek alkalmazása a fű silózásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Leszkó, Tibor (2005) Sertéstelep környezetkárosító hatásai, azok megoldási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Andor (2005) A Topolyai Mezőgazdasági Iskola múltja, jelene és jövője. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lukácsa, Achilles (2005) Mezőgazdasági termények gamma-sugárzásos tartósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Péterné (2005) Az Eger és Környéke Takarékszövetkezet működésének tanulmányozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Martin, Szilvia (2005) Furioso North Star és, a Kisbéri Félvér lovak összehasonlító elemzése vércsoport és vérpolimorf rendszerek alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matuszka, Andrea (2005) A vöröshagyma termesztés ökonómiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayer, Veronika (2005) Az ökológiai gazdálkodás ellenőrzésének gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meggyesi, Mónika (2005) Csongrád város szennyvíztisztítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Mihály (2005) Sertések takarmányozása a kunágotai "Bercsényi" mezőgazdasági részvénytársaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Ferenc (2005) Járvaüzemelő berendezések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Tiborné (2005) A biológiai tisztítási fokozat jelentősége a szennyvíz-tisztítási technológiákban a szolnoki szennyvíztisztító telep elemzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula, Miklós (2005) A Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. öntözési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Minik, Géza (2005) Tehetséggondozás. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Bálint (2005) Egyéni vállalkozók személyi jövedelem adózásának és járulékfizetésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Katalin (2005) Napenergia a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mónika (2005) A tanya helye, szerepe napjaink településszerkezetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Tibor (2005) A sárgadinnye-termesztés ökonómiai elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zoltán (2005) Geoelektromos eljárások a környezetvédelemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mosonyi, Péter (2005) Vadasparkban tartott főemlős fajok takarmányozási metodikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Péter and Bodré, György (2005) Lucerna bála szenázs készítés biológiai tartósítószerrel és etetése tejtermelő tehenekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Barbara (2005) Ercsi szennyvíztisztító telep működésének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Edit (2005) A GK Zalán étkezési zab fajta szerepe és műtrágyázása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zoltán and Gila, László (2005) Alternatív tartásra alkalmas genotípusok növendékcsirkéinek nevelési és vágási eredményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zoltán Károly (2005) Biotechnikai módszerek a gazdasági állatok szaporításának szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Dohar, Orsolya (2005) A konvencionális mezőgazdaság és a biogazdálkodás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári, Izabella (2005) A kert napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Nikolett (2005) Újkígyós mezőgazdaságának jellemző vonásai és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pakai, István and Pakai, Csaba (2005) A korai burgonyatermesztés fejlesztési lehetőségei Mórahalom térségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pallag, János (2005) A mezőgazdasági szakképzés történeti áttekintése és fejlesztési lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Imre (2005) A sertés ENAR bevezetése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Parrag, Gábor (2005) Fácánnevelés a Tengelici Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataricza, Milán (2005) A pisztráng tenyésztése a Szalajka-völgyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pete, Róbert (2005) Lomblevelek fenoloid-tartalma és hatása a kérődző vadfajok emésztésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Petes, Gyula (2005) Tessedik Sámuel élete és munkássága, különös tekintettel pedagógiai tevékenységére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovics, Gábor (2005) Díszkert kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, Ágnes Emília (2005) Elektronikus kereskedelem Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pinjung, Emil (2005) Az élőhelyváltozás hatása az apróvadállomány alakulására Csongrád megyében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pinnyey, Dr. Szilárd (2005) Vaddisznóskert létesítésének vizsgálata, különös tekintettel az állategészségügyi vonatkozásokra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, György (2005) Visszatelepülő nagyragadozók Magyarországon. A farkas és a hiúz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pojendán, János (2005) Különböző genotípusú vágósertések vágási teljesítményének vágóhídi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Popon, Györgyné (2005) Zöldborsó vetőmag termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Preszner, Sándor (2005) Csongrád megye nagyvad állományának változása 1991-2004 között. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Princz, Erzsébet (2005) A sisegő füzike (Phylloscopus sibilatrix) állományviszonyának változása 1983-2003. között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Margit Mónika (2005) Középiskolások művelődési szokásainak vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Páska, Norbert (2005) Németh László vásárhelyi évei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabina, Györgyi (2005) A vadgazdálkodás és az erdőgazdálkodás kapcsolatának vizsgálata a Pilisi Parkerdő Rt. Visegrádi Erdészeténél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rajos, László (2005) A fekvőkaptár és a szállítható konténer technológiai öszzehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ricz, Ákos (2005) A tápanyagellátás hatása az őszi búza vetőmagértékére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Tamás (2005) Árutermelő sertéstelep hízási -és vágási teljesítményeinek értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Romvári, Szilvia (2005) A dobozi Kettős-Körösmenti Vadásztársaság fácánnevelésének és kibocsátásának elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ruck, Péter (2005) A leggyakrabban előforduló díszhalbetegségek és kezelésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, András (2005) Kecsketenyésztés tanításának kompetencia vizsgálata egy szakközépiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rády, András (2005) Vadkár vizsgálata gyümölcsösökben a kisvárdai "Rétköz" Vadásztársaság területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rádóczi, Tímea (2005) Egy parasztcsalád sorsa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, István Sándor (2005) Vadászat és vadgazdálkodás a Kiskunsági Nemzeti Park bugaci tájegységében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Setényi, Róbert (2005) Megújuló energia mezőgazdasági melléktermékekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Norbert (2005) A személyes eladás jelentőségének vizsgálata az autóértékesítésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Zsolt (2005) Tőgyegészségügyi helyzet vizsgálata egy Dél-Pest megyei tehenészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Erika (2005) Biotermékek elterjedésének viszgálata a fogyasztói társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Slezák, Norbert (2005) Kárpia étkezési paprika hideghajtatása magángazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Marianna (2005) A Déli-Bakony a természet kincsestára Nagyvázsony és környéke természetvédelmi értékei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Strenner, Lázár (2005) A gímszarvas elterjedése Bács-Kiskun megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Surányi, Éva (2005) Az ember által okozott klímaváltozás hatása a növényzetre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2005) Földjogi viszonyaink a rendszerváltást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dorottya (2005) Hódmezővásárhely hulladéklerakójának monitoring rendszere és fejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erzsébet (2005) Paprika és paradicsom vetőmagvak csávázása vírusbetegségek ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán, Márk (2005) A Szonta-Safari Vadaskert létesítésének és üzemeltetésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrei, László (2005) Serdülők szabadidős tevékenységei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi, Edit (2005) A nők és a mezőgazdaság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri, Mariann (2005) Paradicsomhajtatás technológiájának bemutatása egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Gergő (2005) Holstein-Fríz apaságú tehénpopulációk laktációs tejtermelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, János (2005) A szójabab feldolgozása takarmányipari célra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziráczki, Tibor (2005) Márkapolitika a gyógyszerkereskedelemben vény nélküli gyógyszerek marketingje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szitás, Evelin (2005) Tengerek, óceánok olajszennyezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz, Roland (2005) Technológiai fejlesztések az oszlopkaktuszok mikroszaporításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széles, Elek Lóránt (2005) A röptetett réce ökonómiai vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Andor (2005) A sertéshústermelés globális áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Hajnalka (2005) Az ultrahang-diagnosztika szerepe az állatorvosi kisállat-praxisban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Judit (2005) Az EUREPGAP minőségirányítási rendszer vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Krisztián (2005) Sertés takarmányozási technológiája száraz illetve folyékony funki etetőn. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Mónika (2005) Az élelmiszeripar és az élelmiszer kiskereskedelem helyezete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Anita (2005) Tengerimalacok testtömeg-gyarapodásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sörös, Sándor (2005) Malacok takarmányozása a "Madarasi Béke Mezőgazdasági Szövetkezet" sertéstelepén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süliné Faragó, Erzsébet (2005) A szegedi durum búzafajták a nemesítésben és a köztermesztésben a 70-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tabak, Norbert (2005) Zárttéri vaddisznótenyésztés a szigetvári erdészet üzemi vadászterületén, Sasréten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Noémi (2005) Különböző kereskedelmi típusú marhahúsok fogyasztása az Egyesült Államokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnóczky, Gábor (2005) Az erdei szalonka (scolopax rusticola) előfordulása és teríték adatai a makói Marosmenti Vadásztársaság területén 2000-2005. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tácsi, Attila (2005) Húsnyúltermelés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbiás, Endre (2005) A gyapottok-bagolylepke (Helicoverpa armigera Hübner) populációjának alakulása kukoricában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tót, Zoltán (2005) A mezőgazdasági tűzesetek és az aszály összefüggése Hódmezővásárhelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Balázs (2005) A projekt ötlettől a megvalósításig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Anikó (2005) Magyarországon előforduló, emberre is veszélyes vadbetegségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Levente (2005) Kápia paprikafajták szabadföldi termesztése és jövedelmezősége magángazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túróczi, Csaba (2005) A nagyvirágú krizantém termesztése magángazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, János (2005) Az őzgazdálkodás fejlesztésének lehetőségei a Mezőföld Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Melinda (2005) Üzleti terv készítés tanításának módszertani kérdései marketing szempontból Galamb József Szakképző Iskolában az agrárközgazdasági és áruforgalmi technikus évfolyamok részére (13-14. évfolyam). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Mária (2005) Papír és műanyaghulladékok újrahasznosítási vizsgálata SWOT analízissel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Tibor (2005) Támogatáspolitika változása az agrárszektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Anita (2005) A Minipak Logisztikai Kft. tevékenységének bemutatása az állványgyártás példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veress, Szilárd János (2005) Lúd tömőalapanyag nevelés zárt tartásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh, Gábor (2005) Az agrárinformatikai technikus képzés szakmai követelményei és tanulói elvárásai a Galamb József Szakképző Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Volford, Péter István (2005) A mórahalmi Homokhát Térségi Agrár-Ipari Park bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Béla (2005) Ökológiai gazdálkodásban alkalmazható gyomirtási eljárások összehasonlítása zöldségfélékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsilinszki, György (2005) Cukorrépa-termesztése egy Békés megyei gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsinkó, András (2005) A szőlőtermesztés és vörösborkészítés technológiája a szekszárdi Takler Pincében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsótér, Tibor (2005) A SAPARD és az AVOP pályázati rendszerek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ács, Imre (2005) A méhészet helyzete és szerepe a modern mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Zsuzsanna (2005) Csongrád város hulladékgazdálkodási tervezete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 16:20:44 CEST.