Item where department "Takarmányozástani Tanszék" and date of item 1977

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: B["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]G["Update/Views:jump_separator" not defined]R["Update/Views:jump_separator" not defined]V
Number of items: 9.

B

Bodor, András (1977) Sertések takarmányozásának elemző vizsgálata a Városföldi Sertéshizlaló és Feldolgozó Társulás 1920 kocás szakosított telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

C

Csomor, Imre (1977) Takarmányozási okokra visszavezethető betegségek tanulmányozása. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

F

Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Fáskerty, József (1977) Különböző energiaszintű keveréktakarmányok hatékonyságának vizsgálata a baromfiak takarmányozásában. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

G

Gallyas, Piroska (1977) A hódmezővásárhelyi termelőszövetkezetek takarmánygazdálkodásának elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Gonda, Tamás (1977) A rosttartalom hatása a táplálóanyagok emészthetőségére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

R

Rácz, András (1977) Az okszerű takarmányozás hatása a nyúl hústermelésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

V

Varga, Piroska (1977) Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Vita, Margit (1977) A takarmányozásban felhasznált különböző K vitamin készítmények vizsgálata kémiai és biológiai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

This list was generated on 2024. november 27. 15:12:16 CET.