Bodor, András (1977) Sertések takarmányozásának elemző vizsgálata a Városföldi Sertéshizlaló és Feldolgozó Társulás 1920 kocás szakosított telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Csomor, Imre (1977) Takarmányozási okokra visszavezethető betegségek tanulmányozása. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Fáskerty, József (1977) Különböző energiaszintű keveréktakarmányok hatékonyságának vizsgálata a baromfiak takarmányozásában. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Gallyas, Piroska (1977) A hódmezővásárhelyi termelőszövetkezetek takarmánygazdálkodásának elemző vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Gonda, Tamás (1977) A rosttartalom hatása a táplálóanyagok emészthetőségére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Rácz, András (1977) Az okszerű takarmányozás hatása a nyúl hústermelésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Varga, Piroska (1977) Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Vita, Margit (1977) A takarmányozásban felhasznált különböző K vitamin készítmények vizsgálata kémiai és biológiai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.