A rosttartalom hatása a táplálóanyagok emészthetőségére

Gonda, Tamás (1977) A rosttartalom hatása a táplálóanyagok emészthetőségére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of 1977_gonda_tamas.pdf] PDF
1977_gonda_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kovács, Dr. Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, Rosttartalom
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 27. 15:35
Last Modified: 2022. Jan. 27. 15:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98188

Actions (login required)

View Item View Item