Item where department "Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Number of items: 75.

B

Bajic, Lídia (2021) A kommunikáció hatékonysága a szervezeten belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Katalin (2021) A büntetőjogi mediáció megjelenése, alkalmazása a magyar jogrendszerben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bartók, Antónia (2021) A pályakezdők lehetőségei a munkaerőpiacon Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bender, Fanni (2021) Szociális biztonsági koordináció az Európai Unióban, különös tekintettel az egészségbiztosításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Botlik, Szabina Ildikó (2021) Munkaerőmegtartás sajátosságai az IT szektorban az Y és a Z generáció körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Adrienn Ilona (2021) Az egyszerűsített foglalkoztatás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanádi, Evelin (2021) Adatvédelemi jog és közösségi média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csernát, Erzsébet (2021) Generációs konfliktusok a munkahelyen - "Betűháború". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikota, Máté Imre (2021) Közösségi média használata a munkaidő rovására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi-Farkas, Zita (2021) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és a családpolitika Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótya, Andrea Edina (2021) A problémás kapcsolattartás pszichológiai háttere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Czifra, Edit Angéla (2021) Pandémia által okozott hatások és megoldások egy határ menti autóipari cégnél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Domokos, Judit (2021) A közalkalmazotti jogviszony megszüntetésének lehetőségei, a felmentés és alkalmazási területei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dékányné Hangyál, Dóra (2021) Az üzemi baleset társadalombiztosítási megközelítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Dorina Zsófia (2021) Vezetői-, és kommunikációs kompetenciák jelentősége egy több telephelyen működő kereskedelmi cégnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Esterházy-Gyarmati, Dóra (2021) Vezetői támogatás szerepe a munkavállalói elkötelezettség kialakításában a kisvállalkozásoknál. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fehér, Nikolett (2021) A home office megítélése napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Dóra (2021) A munkaképes korú lakosság nyugdíjcélú öngondoskodása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fári, Edit (2021) A távmunkavégzés adatvédelmi jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaál, Orsolya (2021) Munkafolyamat ergonómia. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gora, Hedvig (2021) Munkanélküliség pszichológiája - Koronavírus által okozott munkanélküliség Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Anita (2021) Napjaink munkahelyi ártalma: a kiégés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Marianna (2021) Női munkavállalás és egyenjogúság a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Zsolt (2021) Előítéletes algoritmusok, vagy digitalizált diszkrimináció a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győrfi, Kinga (2021) A mezőgazdasági robotok hatása a munkaerőpiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Krisztián Barnabás (2021) Magyar állampolgárok külföldi egészségügyi ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Eszter Zóra (2021) Foglalkoztatáspolitikai támogatások a kis- és középvállalatok számára Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jászkuti, Gergely (2021) Munkakörelemzés és kompetencia profil a közszolgálati tisztviselők továbbképzésének minőségirányítási feladataihoz. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa, Ibolya (2021) Asszertivitás a mindennapokban, asszertív kommunikáció a munkahelyen. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Király, Renáta (2021) Emberi erőforrás menedzsment szerepe a mobbing megelőzésében és kezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Andrea (2021) Gyermekvállalási szokások megváltozásának okai és következményei a fejlett országokban, Magyarország népesedéspolitikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kisfaludi, Nóra (2021) A munkaviszony megszüntetése, különös tekintettel a próbaidő alatti megszüntetésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Szilvia (2021) Toborzás és pályára irányítás a Magyar Honvédségben - megoldási javaslatok az online toborzás támogatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kornfeld, Barbara (2021) A munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a nők foglalkoztatásában Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotró, Anita (2021) Esélyegyenlőség a munkajog világában nemzetközi és hazai vonatkozásban vizsgálva. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2021) A munkahelyi beillesztés folyamata, és fluktuációra gyakorolt hatásának vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kruchió, Viktória (2021) Öntudatra ébredt lábtörlő vagy jövőbeni kormányfő, a nők helyzete a munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kvacska, Renáta (2021) A távmunka és a home office szabályozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lelovics, László (2021) A közszolgálati jogviszony átalakulása a kormányzati főhivatalok és a különleges jogállású szervek jogi szabályozásával. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászi, Gergely (2021) Munkaerőpiaci átrendeződés szolgáltatói szemszögből. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mag, Zsanett (2021) Munkahelyi konfliktusok pozitív és negatív hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Zita (2021) A szakképzés területén bekövetkezett munkajogi változások, különös tekintettel az oktatók jogállásváltozására. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Medraláné Dudás, Bettina (2021) A munkahelyi stressz kialakulásának személyi feltételei, következményei és hatékony kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihálovics, Erika (2021) Munkavállalói motivációs tényezők és a kilépési okok közötti összefüggések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gábor, Heléna (2021) Női karrierutak: Hogyan lehet összehangolni a munkát és a magánéletet nőként? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Petronella (2021) Az átalakult munkaerőpiac kihívásai a HR területén : a XXI. század humán-erőforrás gazdálkodása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagymihály, Krisztina (2021) A munkahelyi kiégés, mint "kórkép", a reziliencia jelentése és ezek kapcsolódása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nusser, Dóra (2021) Zsonglőrködés a munkavállalók legértékesebb kincseivel, avagy a tartós stressz kezeletlenségén át a pandémiás kiégésig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papdi, Dóra (2021) A női munkavállalók hátrányos megkülönböztetése a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petres, Erika (2021) A nők munkaerőpiaci helyzete a múltban és a jelenben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Potholeczki, Anna (2021) Generációs konfliktusok a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pósa-Szalai, Erzsébet (2021) A Home Office előtérbe kerülése Magyarországon a Covid járvány megjelenésével. Alkalmazható -e hatékonyan ez az atipikus foglalkoztatási forma? : gyakorlati tanácsok HR szakembereknek, vezetőknek, munkavállalóknak. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Püspök, Csilla (2021) Mobbing, avagy munkahelyi pszichoterror. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reményik, Andrea (2021) A jogviszony megszűnése és megszüntetése a rendvédelmi szerv munkajogában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rohács, Betti (2021) Munkaerőhiány megoldása közérdekű nyugdíjas szövetkezet aspektusából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Fanni (2021) A távmunka és a home office intézménye, valamint a koronavírus járvány hatása az otthoni munkavégzésre Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Rita Ágnes (2021) Az Y és Z generáció elvárásai a munkáltatókkal szemben, különös tekintettel az informatikai szektorra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Péter (2021) Közvetítés zsiráfmódra : mediáció az erőszakmentes kommunikáció eszközeivel. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyhegyi, Renáta (2021) A fogyatékkal élőkkel szembeni diszkrimináció jelenségének vizsgálata a munkaerőpiaci integráció és dezintegráció kontextusában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikula, Enikő Mária (2021) A motiváció szerepe a munkaerő megtartásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Annamária (2021) A koronavírus hatása a nők munkaerőpiaci helyzetére Magyarországon 2020-2021-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Ákos László (2021) Irodai munkahelyek munkavédelme a XXI. században, különös tekintettel a stressz okozta ártalmakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Danica Anna (2021) A munkavállalók kártérítési felelőssége különös tekintettel a vétkes kártérítési felelősségre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Ádám Ferenc (2021) A robotizáció hatása a munkavégzésre (munkavédelmi kitekintés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sötét, Liza (2021) Munkahelyi konfliktusok, különös tekintettel a vezető-beosztott közötti konfliktusokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tugyi, Brigitta Noémi (2021) A munkanélküliség pszichés hatásai és azok mértékét befolyásoló tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Szundy, Hajnalka (2021) Az Y és Z generáció a munka világában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dominika (2021) Munkahelyi adatvédelem a GDPR tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Kecskeméti, Tímea (2021) Stressz és munkahelyi stressz. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vastag, Lilla (2021) A gyermek meghallgatása és véleményének figyelembe vétele a gyermeket érintő családjogi vitában és gyermekvédelmi helyzetekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Judit (2021) Atipikus munkaviszony Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Enikő (2021) Vezetői stílusjellemzők és kompetenciák. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weibli, Anett (2021) A munkahelyi szexizmus és szexuális zaklatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zadravecz, Edina (2021) Atipikus munkajogviszonyok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árvai, Cintia Éva (2021) Az emberi erőforrás menedzsment szerepe a vállalatok hatékony szervezetfelépítésében és a szervezeti struktúrák működtetésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 02:47:49 CEST.