Kerék, Károly (1976) Baktérium-alfa-amiláz enzimmel kiegészített táptakarmány hatásának vizsgálata húsbroiler csibék előállítása során. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
![]() |
PDF
1976_kerek_karoly.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (11MB) |
Institution
Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kovács, Dr. Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Takarmányozás, Baromfitenyésztés, Brojlercsirke |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science > 04.03.01. Veterinary medicine |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 20. 10:18 |
Last Modified: | 2022. Jan. 20. 10:18 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98970 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |