A karbamid felhasználásának jelentősége, bedolgozásának lehetőségei és problámái az abrakkeverék gyártásban

Tóth, Mihály (1979) A karbamid felhasználásának jelentősége, bedolgozásának lehetőségei és problámái az abrakkeverék gyártásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of 1979_toth_mihaly.pdf] PDF
1979_toth_mihaly.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Korellné Dr. Judt, Edit
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, Karbamid
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 17. 08:55
Last Modified: 2022. Jan. 17. 08:55
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98382

Actions (login required)

View Item View Item