Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára

Földesdi, Éva (1977) Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of 1977_foldesdi_eva.pdf] PDF
1977_foldesdi_eva.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (18MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Szárítás, Takarmányozás, Lucernaszárítás
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology > 04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 27. 15:08
Last Modified: 2022. Jan. 27. 15:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98182

Actions (login required)

View Item View Item