Földesdi, Éva (1977) Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
![]() |
PDF
1977_foldesdi_eva.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (18MB) |
Institution
Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Szárítás, Takarmányozás, Lucernaszárítás |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology > 04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 27. 15:08 |
Last Modified: | 2022. Jan. 27. 15:08 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98182 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |