Baromfihús (broiler) termelésszervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése

Törőcsik, István (1976) Baromfihús (broiler) termelésszervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

[thumbnail of 1976_torocsik_istvan.pdf] PDF
1976_torocsik_istvan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Élelmiszeripari Főiskola

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Üzemgazdaságtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mónus, Ottóné
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Baromfitenyésztés, Üzemszervezés, Termelésszervezés, Ökonómia, Közgazdasági elemzés
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 25. 17:00
Last Modified: 2022. Jan. 25. 17:00
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98149

Actions (login required)

View Item View Item