Törőcsik, István (1976) Baromfihús (broiler) termelésszervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
PDF
1976_torocsik_istvan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
Institution
Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mónus, Ottóné
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Baromfitenyésztés, Üzemszervezés, Termelésszervezés, Ökonómia, Közgazdasági elemzés |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 25. 17:00 |
Last Modified: | 2022. Jan. 25. 17:00 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98149 |
Actions (login required)
View Item |