Szőke, Anita (2018) Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2018_Szőke_Anita_V9QKAE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Identification of LMW glutenin alleles in wheat, durum wheat and triticale using molecular markers
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Erdei, Dr. László
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Purnhauser, Dr. László
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | sikérfehérje, LMW, molekuláris marker, sütőipari minőség |
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2019. Sep. 09. 08:59 |
Last Modified: | 2019. Sep. 10. 13:56 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73336 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |