Romhányi, Dóra (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2018_Romhányi_Dóra_H1RVF0_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (782kB) |
English title
Inhibition of the formation of amyloid fibrils using fruit juices
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | alfa-kimotripszin, amiloid fibrillumok, polifenol, gyümölcsök |
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2019. Sep. 05. 12:38 |
Last Modified: | 2019. Sep. 10. 11:23 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73304 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |