A FomA fehérje stabilitásának és gombolyodásának vizsgálata biofizikai módszerekkel

Kozák, Viktória (2017) A FomA fehérje stabilitásának és gombolyodásának vizsgálata biofizikai módszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2017_Kozák_Viktória_ORGB3X_SZ.pdf] PDF
2017_Kozák_Viktória_ORGB3X_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Stability and folding of the protein FomA studied by biophysical methods

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Szerves Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

vegyész

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Páli, Dr. Tibor
tudományos tanácsadó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kóta, Dr. Zoltán
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pálinkó, Dr. István
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. Jun. 11. 11:35
Last Modified: 2018. Jun. 11. 11:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72101

Actions (login required)

View Item View Item