Erdei, Stefánia (2016) Étkezési zsírok és olajok biodegradációja, minta-előkészítési módszer kidolgozása a lebontás monitorozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Erdei_Stefánia_OV4V5H_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (915kB) |
English title
Biodegradation of fats and oils, optimization of the sample preparation method for monitoring of digestion
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Rákhely, Dr. Gábor
tanszékvezető egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. May. 22. 12:27 |
Last Modified: | 2018. May. 22. 12:27 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71359 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |