Nagy, Zsuzsanna (2016) Módszerfejlesztés borok aromakomponenseinek meghatározására GC-MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Nagy_Zsuzsanna_WJAF3E_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Method development for flavor components of wines by GC-MS
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szekeres, Dr. András
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. May. 25. 08:42 |
Last Modified: | 2018. May. 25. 08:42 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71187 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |