L-citrulin és L-arginin meghatározása zabból

Rajna, Gergely (2016) L-citrulin és L-arginin meghatározása zabból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Rajna_Gergely_RAGUAAS_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Rajna_Gergely_RAGUAAS_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (650kB)

English title

Determination of L-citrulin and L-arginin from oat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

környezettudomány

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Ilisz, Dr. István
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Varga, Dr. Mónika
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Jun. 15. 11:58
Last Modified: 2017. Jun. 15. 11:58
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66161

Actions (login required)

View Item View Item