Lantos, Lea (2016) Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Lantos_Lea_LALTABB_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (857kB) |
English title
How the gastronomy appears in the 18th century's French novel and memoirs literature?
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Francia Nyelvi és Irodalmi Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Penke, Dr. Botondné
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 06. Humanities |
Depositing User: | szerkesztő BTK |
Date Deposited: | 2017. Apr. 11. 13:16 |
Last Modified: | 2022. Jun. 07. 11:53 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64578 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |