Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle.

Lantos, Lea (2016) Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Lantos_Lea_LALTABB_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Lantos_Lea_LALTABB_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (857kB)

English title

How the gastronomy appears in the 18th century's French novel and memoirs literature?

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Francia Nyelvi és Irodalmi Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

romanisztika (francia)

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Penke, Dr. Botondné
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 06. Humanities
Depositing User: szerkesztő BTK
Date Deposited: 2017. Apr. 11. 13:16
Last Modified: 2022. Jun. 07. 11:53
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64578

Actions (login required)

View Item View Item