Kóródi, Gabriella (2015) A gyümölcspárlatban lévő illóanyagok és a metanol desztillációt követő mennyiségi változásának vizsgálata gázkromatográfiás módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Kóródi_Gabriella_KOGUAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Quantitative changes in the volatile compounds and methanol content of distilled fruit after distillation analysed by gas chromatography.
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mádi, Éva
NAV SZI Osztályvezető, alezredes
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pálinkó, Dr. István
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 28. 11:06 |
Last Modified: | 2016. Oct. 28. 11:06 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60341 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |