Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása

Hlacs, Tünde Emese (2014) Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Hlacs_Tünde_Emese_HLTUAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Hlacs_Tünde_Emese_HLTUAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Degradation of animal fats by Rhodococcus strains. Optimization of degradation conditions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biotechnológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

környezettudomány

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Perei, Dr. Katalin
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kis, Ágnes
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Nov. 03. 08:25
Last Modified: 2016. Nov. 03. 08:25
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60290

Actions (login required)

View Item View Item