Dani, László (2015) Házi káposztasavanyítás: néhány mérhető paraméter változása fermentáció során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Dani_László_DALTAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Sauerkraut fermentation: measuring selected parameters during the process
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Dr. József
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 25. 09:05 |
Last Modified: | 2016. Oct. 25. 09:05 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60042 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |