Babos, Gabriella (2015) Antioxidáns hatású fenolok fermentációs úton történő feldúsítása olajosmag maradványokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Babos_Gabriella_BAGTAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (981kB) |
English title
Enrichment of phenolic antioxidants in oilseed residues using fermentative processes
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Dr. Miklós
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 19. 15:20 |
Last Modified: | 2016. Oct. 19. 15:20 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59999 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |