Csorja, Gergely Balázs (2015) Házi káposztasavanyítás: mikroba összetétel változása a fermentáció folyamán és tárolás alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Csorja_Gergely_Balázs_CSGTACT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Sauerkraut fermentation: changes in the microbiological status during fermentation and storage
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Dr. József
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 25. 08:57 |
Last Modified: | 2016. Oct. 25. 08:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59986 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |