A poliamin lebontó folyamatokban termelődő H2O2 szint jelentőségének vizsgálata gátlószerek segítségével rövidtávú sókezelés mellett, paradicsom növényekben

Hurton, Ágnes (2015) A poliamin lebontó folyamatokban termelődő H2O2 szint jelentőségének vizsgálata gátlószerek segítségével rövidtávú sókezelés mellett, paradicsom növényekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Hurton_Ágnes_HUARAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Hurton_Ágnes_HUARAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The investigation of the importance of H2O2 level produced in polyamine catabolism by using inhibitors in short-term salt treated tomato plants

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Növénybiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológus

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi, Dr. Ágnes
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 24. 17:35
Last Modified: 2016. Oct. 24. 17:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59617

Actions (login required)

View Item View Item