Hurton, Ágnes (2015) A poliamin lebontó folyamatokban termelődő H2O2 szint jelentőségének vizsgálata gátlószerek segítségével rövidtávú sókezelés mellett, paradicsom növényekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Hurton_Ágnes_HUARAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The investigation of the importance of H2O2 level produced in polyamine catabolism by using inhibitors in short-term salt treated tomato plants
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi, Dr. Ágnes
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Oct. 24. 17:35 |
Last Modified: | 2016. Oct. 24. 17:35 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59617 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |