Kruppai, László (2014) Konduktív és konvektív hőátadás vizsgálata az élelmiszerek hőkezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2013_Kruppai_László_KRLSAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Investigation of Conductive and Convective Heat Transfer in the Thermal Processing of Foods
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Eszes, Dr. Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2015. Aug. 25. 10:23 |
Last Modified: | 2015. Aug. 27. 14:04 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53080 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |