Albert, Pál (2013) Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2012_Albert_Pál_ALPSAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (908kB) |
English title
Stabilization of pepsin with chemical modification and with the use of additives
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2015. Mar. 23. 17:46 |
Last Modified: | 2015. Mar. 23. 17:46 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50792 |
Actions (login required)
View Item |