Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával

Albert, Pál (2013) Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2012_Albert_Pál_ALPSAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2012_Albert_Pál_ALPSAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (908kB)

English title

Stabilization of pepsin with chemical modification and with the use of additives

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Mar. 23. 17:46
Last Modified: 2015. Mar. 23. 17:46
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50792

Actions (login required)

View Item View Item