Koncz, Karolina (2023) Különböző technológiával előkészített tojásformák alkalmazásának összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_koncz_karolina.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Comparative study of the use of various egg forms prepared by different technologies
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Nyergesné Illés, Erzsébet
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 17:39 |
Last Modified: | 2025. Apr. 01. 15:27 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142616 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |