Különböző technológiával előkészített tojásformák alkalmazásának összehasonlító vizsgálata

Koncz, Karolina (2023) Különböző technológiával előkészített tojásformák alkalmazásának összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_koncz_karolina.pdf] PDF
2023_koncz_karolina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparative study of the use of various egg forms prepared by different technologies

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Nyergesné Illés, Erzsébet
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 13. 17:39
Last Modified: 2025. Apr. 01. 15:27
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142616

Actions (login required)

View Item View Item