Gluténmentes krékertermék fejlesztése

Molnár, Nikolett (2023) Gluténmentes krékertermék fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_molnar_nikolett.pdf] PDF
2023_molnar_nikolett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Development of a gluten-free cracker product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products)
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 12. 14:41
Last Modified: 2024. Dec. 12. 14:41
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142612

Actions (login required)

View Item View Item