Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból

Karsai, Gergő (2023) Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_karsai_gergo.pdf] PDF
2023_karsai_gergo.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (914kB)

English title

Development of a sous-vide product from water buffalo meat

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products)
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 12. 14:26
Last Modified: 2025. Apr. 01. 14:03
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142573

Actions (login required)

View Item View Item