Karsai, Gergő (2023) Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_karsai_gergo.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (914kB) |
English title
Development of a sous-vide product from water buffalo meat
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering > 02.04.01. Chemical engineering (plants, products) |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 12. 14:26 |
Last Modified: | 2025. Apr. 01. 14:03 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142573 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |