Cservenák, Dorottya (2023) Olajsajtoló üzem ISO 22000 rendszerre történő átállásának specifikumai, különös tekintettel az élelmiszer-biztonságra és a hamisításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_cservenak_dorottya.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (8MB) |
English title
Specificities for the transition of an oil mill to ISO 22000, with special regard to food safety and adulteration
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Diána
tudományos dékánhelyettes, egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.08. Biological engineering |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2024. May. 15. 13:41 |
Last Modified: | 2024. Jun. 03. 10:20 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140890 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |