Olajsajtoló üzem ISO 22000 rendszerre történő átállásának specifikumai, különös tekintettel az élelmiszer-biztonságra és a hamisításra.

Cservenák, Dorottya (2023) Olajsajtoló üzem ISO 22000 rendszerre történő átállásának specifikumai, különös tekintettel az élelmiszer-biztonságra és a hamisításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_cservenak_dorottya.pdf] PDF
2023_cservenak_dorottya.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (8MB)

English title

Specificities for the transition of an oil mill to ISO 22000, with special regard to food safety and adulteration

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Diána
tudományos dékánhelyettes, egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.08. Biological engineering
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2024. May. 15. 13:41
Last Modified: 2024. Jun. 03. 10:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140890

Actions (login required)

View Item View Item