Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával

Antal, Máté (2023) Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_antal_mate.pdf] PDF
2023_antal_mate.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Possibilities of increasing the nutritional value of foods using microalgae

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Varga, Krisztina
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 15:33
Last Modified: 2024. Nov. 26. 10:49
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140639

Actions (login required)

View Item View Item