Antal, Máté (2023) Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_antal_mate.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Possibilities of increasing the nutritional value of foods using microalgae
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Varga, Krisztina
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 14. 15:33 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 10:49 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140639 |
Actions (login required)
View Item |