Szatmári, Milán (2023) Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_szatmari_milan.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
Development of a duck foie gras product made with sous-vide technology
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
intézeti mérnök, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 15. 15:55 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 10:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140631 |
Actions (login required)
View Item |