Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése

Szatmári, Milán (2023) Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_szatmari_milan.pdf] PDF
2023_szatmari_milan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

Development of a duck foie gras product made with sous-vide technology

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűcs, Tibor
intézeti mérnök, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 15:55
Last Modified: 2024. Nov. 26. 10:51
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140631

Actions (login required)

View Item View Item