Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése

Gyöngyösi, Zsuzsanna (2023) Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_gyongyosi_zsuzsanna.pdf] PDF
2023_gyongyosi_zsuzsanna.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Development of caramelised white chocolate

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 10:46
Last Modified: 2024. May. 15. 10:46
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140622

Actions (login required)

View Item View Item