Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben

Torma, Eszter (2023) Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_torma_eszter.pdf] PDF
2023_torma_eszter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Substitution of sugar in bakery products based on king wheat flour

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
PhD. mb. egyetemi docens, intézetvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 16. 15:20
Last Modified: 2024. May. 16. 15:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140611

Actions (login required)

View Item View Item