Zöldség lekvárok fejlesztése és analitikai vizsgálata

Fodor, Eszter (2023) Zöldség lekvárok fejlesztése és analitikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_fodor_eszter.pdf] PDF
2023_fodor_eszter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Development and analytical testing of vegetable jams

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 10:22
Last Modified: 2024. May. 15. 10:22
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140608

Actions (login required)

View Item View Item