Tésik, Anna Kamilla (2023) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_tesik_anna_kamilla.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Potential uses of insect protein in food
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Trenyik, Eszter
tanszéki mérnök
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 16. 13:16 |
Last Modified: | 2024. Nov. 29. 15:38 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140606 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |