Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata

Kimpf, Péter (2023) Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_kimpf_peter.pdf] PDF
2023_kimpf_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (11MB)

English title

Investigation of the effect of different methods of pig husbandry technology on meat quality

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 13:16
Last Modified: 2024. Nov. 26. 10:51
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140605

Actions (login required)

View Item View Item