Kimpf, Péter (2023) Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_kimpf_peter.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (11MB) |
English title
Investigation of the effect of different methods of pig husbandry technology on meat quality
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
tanársegéd, témavezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szepesi-Bencsik, Dóra
főiskolai docens, konzulens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. May. 15. 13:16 |
Last Modified: | 2024. Nov. 26. 10:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140605 |
Actions (login required)
View Item |