Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata

Ferencz, Petra (2023) Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_ferencz_petra.pdf] PDF
2023_ferencz_petra.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Study on the antioxidant content of dark chocolate with high cocoa content

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő János
PhD. egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 15. 09:07
Last Modified: 2024. May. 15. 09:07
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140598

Actions (login required)

View Item View Item